Kategorier
Trafikskola

Handledarkurs Stockholm – ett måste vid privat körning 

Har du en handledare? Om du vill köra privat så är detta ett måste – och den person som du planerat att köra med ska också ha genomfört en handledarkurs i Stockholm hos en trafikskola. Det är obligatoriskt med en handledarkurs i Stockholm och har så varit sedan 2006. Vilket heller inte är mer än rätt och som också är enkelt att förklara. 

Att ha genomfört en handledarkurs i Stockholm innebär att du som framtida handledare kan lära ut rätt saker till din elev – och där dina sämre vanor bakom ratten inte överförs till personen som kör bilen. 

Handledarkurs Stockholm – få rätt kunskaper 

Väljer du rätt trafikskola för en handledarkurs i Stockholm så innebär det en utbildning som ger dig rätt kunskaper kring lärande av bilkörning. Detta ger dig en trygghet i att de saker du säger är korrekta – och att du också säger dem på rätt sätt och vid rätt tillfällen. 

Med rätt trafikskola så menar vi att skolan i fråga inte ska se dig som framtida handledare som en konkurrent – du ska ses som ett utmärkt komplement som i slutändan kommer att underlätta deras arbete. Det arbete du lägger ner som handledare innebär att trafikskolläraren får en elev med färdiga kunskaper där man endast behöver finslipa vissa detaljer. Ni har samma mål: att personen i fråga ska få ett körkort på ett så smidigt sätt som möjligt. 

Kombinera privat körning med en trafikskola

Att enbart köra privat kan – även om handledaren är duktig och har genomfört en handledarkurs i Stockholm – innebära att man missar viktiga saker och att man, genom detta, kan underkännas i samband med en uppkörning.

 Vi skulle därför rekommendera att man även tar hjälp av en trafikskola och att man får professionell rådgivning av en handledare som har detta som yrke. Det kan räcka med några enstaka lektioner som blandas med privat körning. Mängdträningen får du privat – och kvaliteten får du via din trafikskola. Det är, enligt oss, det säkraste sättet att ta körkort.